20 d’ag. 2012

M'ESCRIURAS? de Estrella Ramon

Encara de vacances i els més joves es deixen abduir per les pantalles: TV, mòbils, tablets, ordinadors... Potser que donéssim una oportunitat als llibres i deixéssim reposar tots aquests aparells.
Avui recomanaré un llibre molt fàcil de llegir. Està escrit en forma de cartes i a través d'aquestes ens anirem assabentant del que els passa a un bon grapat de personatges. 
La Cinta és tortosina i té disset anys. Amics, professors, il·lusions, amors i embolics diversos que anirem descobrint carta a carta.
I si quan l'hagin acabat els ha agradat i en volen més poden continuar amb "Cartes a la Maniga".
L'Autora


5 comentaris:

Sergi ha dit...

No em convenç la proposta, però dir que les pantalles i els llibres són compatibles. Hi ha d'haver temps per tot, però els llibres que no faltin.

Yáiza ha dit...

Doncs crec que a mi sí que em vindria de gust. Només el títol ja em crida i si dius que és fàcil de llegir... Vejam si el trobo algun dia a la llibreria i m'hi animo!

jomateixa ha dit...

tens raó XeXu, no crec que sigui el teu estil, és una mica massa juvenil.
Sí que es poden compartir, però poc a poc, com una plaga van guanyant terreny les pantalles...

M. Roser ha dit...

Ja fa temps que el vaig llegir i sí que és fàcil, la qual cosa, ara, amb aquesta calor, s'agraeix. A mi els llibres juvenils(?), moltes vegades m'agraden més que els d'adults (?)...No m'agrada aquesta classificació, penso que hi ha bons llibres i d'altres que no tant!
Petonets.

fanal blau ha dit...

Gràcies per la recomanació! :)
I aprofito per felicitar-te tot i que sigui amb tres dies de retard! Però hi ha les vuitades, oi?
Ara veig que el 44 el tenies tu! :)
Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...