24 de jul. 2012

ELS ESTRANYS TALENTS DE LA FLAVIA de alan Bradley

Podríem dir que la Flàvia és una mica especial. Només té 11 anys i des que va descobrir el laboratori del seu oncle que s'ha convertit en una experta en verins.
Un dia descobreix un cadàver al jardí i resulta que totes les sospites recauen en el seu pare. Tothom té secrets, fins i tot ell, però ella creu en la seva innocència i no es rendirà pas. Amb la seva intel·ligència, la seva tenacitat i una ben calculada innocència, sempre anirà un pas per davant de la policia.
Haurem de seguir pistes, desxifrar missatges secrets i fer servir la imaginació per descobrir el culpable.
Una gran detectiu per introduir als més joves en la novel·la policíaca.

4 comentaris:

Sandra Valentín ha dit...

Hola!
Tot i que es tracta d'una novel·la infantil/juvenil, jo trobo que en gaudiran de la seva lectura molt més els adults perquè la petita protagonista és molt sàbia i contínuament fa referències (a autors, dades científiques, històriques...) que la canalla sovint no ha descobert encara.

Guanyadora del premi Debut Dagger de novel·la policíaca, resulta una lectura amena, molt irònica i absolutament irresistible. Vaja, que la història enganxa i funciona molt bé!

Molt recomanable, sobretot pels adults i aquells nois i noies que no es conformen simplement amb jugar a la Wii.

Una abraçada!

jomateixa ha dit...

tens tota la raó. l'hem llegida la meva filla gran (13) i jo. Potser en alguns punts ella estava una mica perduda, però s'hi va enganxar molt i ja té a la llista continuar amb tots els casos que tingui la Flàvia.

N.A. ha dit...

Es una novel·la interesant i molt intrigant.

Roser Caño Valls ha dit...

El teu bloc ha estat proposat per l'Arlequí per la nova secció Bloc/bloc per al foment de la lectura de nens, joves i grans del bloc Antaviana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...