"VIU COM SI HAGUESSIS DE MORIR DEMÀ, APRÈN COM SI HAGUESSIS DE VIURE PER SEMPRE" Gandhi.

24 de jul. 2012

ELS ESTRANYS TALENTS DE LA FLAVIA de alan Bradley

Podríem dir que la Flàvia és una mica especial. Només té 11 anys i des que va descobrir el laboratori del seu oncle que s'ha convertit en una experta en verins.
Un dia descobreix un cadàver al jardí i resulta que totes les sospites recauen en el seu pare. Tothom té secrets, fins i tot ell, però ella creu en la seva innocència i no es rendirà pas. Amb la seva intel·ligència, la seva tenacitat i una ben calculada innocència, sempre anirà un pas per davant de la policia.
Haurem de seguir pistes, desxifrar missatges secrets i fer servir la imaginació per descobrir el culpable.
Una gran detectiu per introduir als més joves en la novel·la policíaca.

4 comentaris:

Sandra Valentín ha dit...

Hola!
Tot i que es tracta d'una novel·la infantil/juvenil, jo trobo que en gaudiran de la seva lectura molt més els adults perquè la petita protagonista és molt sàbia i contínuament fa referències (a autors, dades científiques, històriques...) que la canalla sovint no ha descobert encara.

Guanyadora del premi Debut Dagger de novel·la policíaca, resulta una lectura amena, molt irònica i absolutament irresistible. Vaja, que la història enganxa i funciona molt bé!

Molt recomanable, sobretot pels adults i aquells nois i noies que no es conformen simplement amb jugar a la Wii.

Una abraçada!

jomateixa ha dit...

tens tota la raó. l'hem llegida la meva filla gran (13) i jo. Potser en alguns punts ella estava una mica perduda, però s'hi va enganxar molt i ja té a la llista continuar amb tots els casos que tingui la Flàvia.

N.A. ha dit...

Es una novel·la interesant i molt intrigant.

L'Arlequí ha dit...

El teu bloc ha estat proposat per l'Arlequí per la nova secció Bloc/bloc per al foment de la lectura de nens, joves i grans del bloc Antaviana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...