15 de juny 2012

DUR DE PAIR de Salvador Balcells

És la tercera novel·la on el protagonista és l'Emili Espinosa. Un ex guàrdia civil valencià, ara Mosso d'Esquadra. Bon investigador, una mica malparlat i amb algun altre defecte, que no impedeix que s'acabi sortint amb la seva i arribi fins al final dels misteris.
Alguns adolescents s'escapen de casa. La Laia ha desaparegut, la mare vol que la busquin, però el pare en canvi té una actitud totalment contraria a que la policia s'hi fiqui. Això no li fa bona espina al sotsinspector Espinosa.
A banda d'això L'autor ens omple amb tot un seguit d'altres esdeveniments. Espinosa haurà també de treballar en el cas d'uns narcotraficants, i per si no n'hi hagués prou, la seva dona se sent sola sense les filles per casa i es comença a comportar d'una manera estranya. I les filles... bé, li han sortit una mica rebotades i  haurà de combinar molt bé la cara de policia amb la de pare per no espifiar-la.
Quan troben el pare de la Laia mort n'haurà de treure l'entrellat. L'odiava molta gent, potser massa.
La trama està situada en escenaris molt propers. Una novel·la negra a la catalana. Els altres títols són: La Taca Negra i El Vi fa Sang.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs no he llegit res d'aquest Balcells, però una història que té com a protagonista un guàrdia civil reconvertit a mosso, promet

Jordicine ha dit...

Jo tampoc he llegit res d'aquest autor. Una abraçada.

Unknown ha dit...

Muchas gracias por pasar por mi blog, leerme y comentar. Tienes razón, cuando se cierra una puerta hay que buscar otra.
http://espiralesdetinta.blogspot.com.es/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...