24 de maig 2012

INTERCANVI DE PARELLES I ALTRES CONTES de Roald Dahl

Havia llegit amb les meves filles "Charlie i la Fàbrica de Xocolata" i "Matilda", i em van agradar les seves maneres i el seu humor.  Feia temps que volia llegir algun dels seus llibres per a adults i quan per casualitat vaig veure aquest no me'n vaig saber estar.
En aquest llibre hi ha només quatre contes o relats curts. Encara que siguin d'una altra època no ho diries pas. T'entren amb facilitat i et sap intrigar, potser he trobat fluixos els finals, això pot ser degut a que com m'anava agradant tant el relat, ja m'havia imaginat alguns finals possibles i els que m'he trobat eren molt menys impactants del que m'esperava.
Però també vaig tenir una sorpresa: No se si recordareu que, ja fa molt temps feien una sèrie d'Alfred Hitchcock. Crec que jo devia ser encara una nena i em va quedar gravada una de les històries. Vaig pensar que era una manera molt enginyosa de matar a algú. (ja llavors m'agradava el misteri)
Vaig pensar que era una idea d'Alfred Hitchcock i sempre que l'he recordat l'he relacionat amb aquest capítol que se m'havia quedat gravat a la memòria. Ara però sé que era una versió d'un dels contes de Roald Dahl, que també està inclòs en aquest recull. Resulta que l'enginyós no havia estat Hitchcock sinó Dahl...
Si teniu temps i el voleu recordar us deixo aquest vídeo. (ummm aquella música, quins records...)

3 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ostres, JOMA!! Quin regal aquest capítol!! Ara tinc feina... però aquesta nit me'l miro que m'encanta tot això en b/n a mi!! :-))

Per cert, jo he llegit dos llibres de relats de Roald Dahl i n'hi ha de mooooolt bèsties!! :-))

jomateixa ha dit...

Només he trobat la versió original, si algú troba aguna altra versió i m'ho diu ho puc canviar.

Yáiza ha dit...

Jo d'ell només he llegit Les Bruixes, diria, i he vist Matilda, com tothom... No sabia que tingués coses per adults! Ho tindré en compte, si mai me'l trobo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...