22 de maig 2012

EL TEU BLOC EN TAPA DURA

A alguns ja us haurà arribat per correu, però per si de cas encara hi ha algú que no ho sàpiga aquí teniu una oferta per als bloggers que ha llençat PRINTCOLOR, impremta especialista en llibres. 
Regalen un llibre de tapa dura. Pot ser un llibre sobre el teu bloc o d’un altre contingut. Us passo l'enllaç per si hi voleu fer una ullada.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

M'ho van oferir, però francament, no penso que em calgui tenir el blog amb tapa dura ni tova, està bé allà on està. Però és una bona iniciativa, la veritat. No deixa de ser una obra llarguíssima la que anem fent dia rere dia.

Sílvia ha dit...

Pot fer molta patxoca, sí. Però jo tampoc no estic interessada en fer un llibre del bloc, no crec que tingui el format adequat per ser-ho. Segur que hi ha blocs que s'hi ajustarien més i quedarien ben xulos. Sigui com sigui, trobo que és una iniciativa molt bona.

jomateixa ha dit...

Jo ja vaig baixar-me el bloc amb pdf gràcies als bons consells d'en Garbí, però qui sap, potser algú té una primera novel·la guardada al calaix i pot aprofitar l'oferta per tenir-la impresa.

Garbí24 ha dit...

Jo cada any ho faig a través de sharebook i m'agrada tenir a ma i en paper totes les bajanades que arribem a dir........el del any passat hi vaig incloure els comentaris i ha sortit un totxo considerable que m'agrada molt.

jomateixa ha dit...

Jo també hi vaig incloure els comentaris.
Qui sap, potser algun dia ens tanquen la parada i després sabria greu que tantes paraules es perdessin...

Elfreelang ha dit...

gràcies! en quan pugui m'ho miro!

M. Roser ha dit...

Jo em vaig baixar el bloc, però no sabia que també si podien incloure els comentaris i em faria molta il·lusió tenir-los, em pots donar un cop de mà si us plau? Gràcies.
Et deixo el meu correu:

m.rosalve@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...