31 de des. 2011

PREMIS NADAL 2011

El primer que cal fer és desitjar-vos un any ple de felicitat, bones companyies, molt amor i també, es clar, molt bones lectures!!
I ara començarem l'any amb uns regalets...  primer em dedicaré als premis dels participants en els MICROCONTES, que ja sabeu que podeu llegir en JOCS DE LLETRES.
El guanyador ha estat......trrrrrr.....
La Sara F.!! que ja em pot fer saber l'adreça postal per que li enviï el premi: aquest lot de llibres. Moltes felicitats!
En segon lloc hauria de sortejar el llibre que tenia previst per l'últim QUIN LLIBRE ÉS? del any i possiblement l'últim... ÚLTIM. Però es veu que no era tant fàcil com em pensava i només ha tingut dos encertants. En McAbeu i en XeXu, que resulta que son uns dels més fidels participants en els meus jocs i que ja van compartir premi en una altra ocasió. Així que he decidit que tos dos es mereixen compartir-lo de nou. Aquest cop no tenia dos llibres iguals així doncs, en Mc, que va ser el primer, rebrà "Viure sense el meu fill" i a en XeXu ja li trobaré algun altre llibre...
Felicitats als tres!! i moltíssimes gràcies a tots per participar en els meus jocs durant l'any 2011. No se quins seran els propers jocs o concursos, però no dubteu que alguna cosa farem...



15 comentaris:

El porquet ha dit...

Enhorabona als premiats! Són uns autèntics cracks!

Que tinguis un molt bon any nou!

Salvador Macip ha dit...

Al Mac i al XeXu no hi ha manera de guanayr-los! ;)

Sergi ha dit...

Ei, aquesta ja no me l'esperava! Justament vinc de casa en Mac de veure la final del seu concurs, i salto de joc en joc. Estic content d'haver encertat, i lamento no haver escrit un micro-relat per l'altre joc, carai, no vaig trobar la inspiració, llegia els altres i pensava que no em podia sortir cap escrit original més. Però bé, a reconèixer llibres m'hi poso més les piles! Compartir premi amb en Mac és un plaer. Jo em passo la vida a la xarxa, així que és normal que estigui a tot arreu, però a ell no hi ha manera de guanyar-lo mai. Només hi ha dues opcions, que es pugui compartir premi, o que el concurs l'organitzi ell! Així que compartir podi amb ell és el màxim al que es pot aspirar, cosa que no vol dir mai de la vida estar al seu nivell...

Bé, per això del llibre no pateixis, me n'alegro d'haver encertat i ja n'hi ha prou. Ell va ser primer, és el que hi ha.

rebaixes ha dit...

Que la pau i l'amor no marxin mai de casa teva. Anton

Calpurni ha dit...

Molt bony any també per a tu i els teus!

Anònim ha dit...

ha guanyat en Mac? quina novetat... xD

Elfreelang ha dit...

Doncs felicitats als premiats enhorabona per les teves propostes i un molt bon any 2012!

McAbeu ha dit...

Moltes gràcies, m'agrada molt participar en els teus jocs (en gairebé tots els jocs de fet, si descomptem els d'atzar :-D) i no cal dir que guanyar-ne algun també està força bé. :-))
M'agradava aquest del "llibre amagat" però segur que també m'agradarà el que t'inventis per l'any que ve i, per poc que pugui, aquí em tindràs, fidel com sempre. :-)
Que tinguis un Molt Bon Any 2012!!

Catalina Cerdó ha dit...

Molts d'anys, jomateixa, que tenguis un molt Feliç Any Nou!

Assumpta ha dit...

Moltes felicitats a la Sara F. per la seva bona sort al Mac i al XeXu pels seus encerts :-))

A veure si el 2012 em porta una mica de sort perquè mai he guanyat cap premi de res en la catosfera... mai!! Ni amb en Tibau, ni aquí ni enlloc... però jo, com en Pep... persistiré!! :-))

Mira, llàstima que no hi hagi premi al primer comentari del 2012, perquè seria meu :-))

M. Roser ha dit...

Estaré a l'aguait, a veure si puc jugar en algun joc dels teus...
Felicitats a tothom pel sol fet de participar...
M. Roser

Imma Cauhé ha dit...

Jo vaig enviar dos micros de Nadal i no sé que vaig fer malament ja que no els heu publicat.

jomateixa ha dit...

Ostras Imma! em sap molt greu!
Si em torna a passar ho vigiles i m'avises abans perque tingui temps de posar-ho.

Jordicine ha dit...

Bon any, JOMATEIXA. I felicitats pels guanyadors. :)

fanal blau ha dit...

Seguirem participant i agraïnt-te les teves propostes!
Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...