7 de des. 2011

DRECERA AL PARADÍS de Teresa Solana

La Marina Dolç acaba de guanyar un premi literari força important i aquella mateixa nit és assassinada... L'amadeu Cabestany és detingut. Tot apunta cap a ell, és un escriptor al que li havien promès aquest mateix premi i que ara està força emprenyat per haver quedat només finalista. Ell s'entesta a dir que en el moment de l'assassinat era en un altre lloc, però l'únic testimoni que pot salvar-lo ho hauria de fer destruint l'estabilitat de la seva pròpia vida...
La trama d'aquest llibre ens podria recordar algunes d'aquelles històries angoixants on l'innocent és a la presó envoltat de perills mentre tots s'escarrassen per descobrir la veritat per poder-lo salvar. L'autora però tracta l'assumpte amb un predomini d'humor, a estones m'atreviria a dir-ne humor negre... Així que l'angoixa s'esvaeix i el drama és més lleuger de pair.
Tinc uns dies de molta feina i no puc dedicar gaire temps a la lectura. Aquest llibre es pot anar llegint sense problema, és lleuger i no necessita massa concentració. 

1 comentari:

Mireia ha dit...

Entretinguda, un bon llibre per passar l'estona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...