21 de nov. 2011

JA HI TORNEM A SER . . .

Ja en vaig parlar, i crec que vaig dir que tot i ser la història de sempre, però modernitzada, enganxa...
Ara tornem a tenir una nova pel·lícula en cartellera. L'últim llibre deixa enrere les restriccions i el recatament i va més al gra en tots els sentits... més sexe, més violència... Quan el vaig llegir, recordo que vaig pensar que allò no es podia encabir pas en una pel·lícula i així ha estat. Seran dues parts, que sembla que prometen molta semblança als llibres. 
Si us impresiona la sang en aquesta part també n'hi haurà sense treba...
I sembla que la gallina dels ous d'or encara no serà sacrificada ja que se senten rumors de que Stephenie Meyer ja està pensant en escriure una continuació de la saga, on els protagonistes seran el Jacob i la filla de Bella, Renesme.

6 comentaris:

bajoqueta ha dit...

A mi em van encantar els llibres, he vist les pelis fins ara però a casa. M'agradaria anar al cine però clar a vore que faig jo amb tanta joveneta allí cridant jajaja. Però si trobés a algú segur que aniria.

Tinc moltes ganes de vore al bebé, encara que sortirà fins la pròxima suposo.

365 contes
Terra de llibres

Deric ha dit...

Doncs jo no he llegit ni els llibres ni he vist les pelis. Això de que facin apologia de "verge fins el matrimoni", a mi no em va

magazine.cat ha dit...

A veure quan puc anar a veure la peli, les altres em van agradar mol.

M. Roser ha dit...

És la història dels vampirs? em sembla que els nois que la protagonitzen van dir que no volien repetir més els personatges...
Em sembla que es van espantar davant l'allau de jovenetes que els venia a sobre...
M. Roser

Jordicine ha dit...

Ni he llegit els llibres ni he vist les pelis. No m'han cridat l'atenció mai. Una abraçada.

Sandra Valentín ha dit...

A mí els llibres em van encantar tot i que el tema vampirs no m'acaba de fer el pes. En canvi, les pel·lícules ... molt fluixetes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...