Tots tenim clar que és temps de crisi, i crec que cada cop tenim més i més clar que per sortir-ne ens haurem d'espavilar sols...
Doncs tot xafardejant alguns blocs de cuina m'he topat amb aquest llibre. A molts de nosaltres ja no ens ho ha calgut viure, però en temps dels avis del pa no se'n perdia ni una engruna, fins i tot hi havia molta gent que el trobava més bo quan ja no era del mateix dia.
A mi, com suposo que passa a la majoria de gent, em sobra sempre pa, tot i que de tant en tant el meu marit encara em fa aquelles sopes escudellades tant nostres... I mira per on trobo que aquest llibre és força original. Mil maneres de no desaprofitar res i estalviar.
Si en voleu fer un tastet ho podeu fer AQUÍ.
A mi, com suposo que passa a la majoria de gent, em sobra sempre pa, tot i que de tant en tant el meu marit encara em fa aquelles sopes escudellades tant nostres... I mira per on trobo que aquest llibre és força original. Mil maneres de no desaprofitar res i estalviar.
Si en voleu fer un tastet ho podeu fer AQUÍ.
7 comentaris:
Quina bona pensada. El trobo molt interessant.
Molt bona idea...pa sec per a fer sopes
Hi he donat un cop d'ull i m'ha semblat un llibre molt interessant ja que se'n pot treure molt profit, sobretot per aprofitar el pa...és veritat que ,abans , si en compraves un d'aquells de dos quilos, era més bo quan tenia un parell de dies, no com ara , que si no és del dia sembla goma...
Bon diumenge,
M. Roser
Fa molt bona pinta aquest pa sec. Gràcies per fer-nos-en memòria que la creativitat ens obre nous camins.
L' altre dia vaig sentir el Xavier que parlava d' aquest llibre per la ràdio. Ha de ser molt i molt recomanable.
Estic ameneçada de no comprar cap llibre més de cuina, però el vaig tenir a la mà l'altre dia :)
Em pareix molt bé aquest tipus de llibres.
Bé, jo és que el pa és com a sagrat, a quasi 5 euros que em va el kilo no tiro ni una molleta :)
365 contes
Terra de llibres
Bollo rico, rico.
Publica un comentari a l'entrada