19 d’oct. 2011

MILLORINGLIX de Carles Roca-Font i Salvador Macip

Costa una mica seguir la marxa d'en Salvador Macip, la seva biografia s'ha d'anar actualitzant constantment i segur que encara hi falta un bon grapat de dades. Ara ens torna a sorprendre amb un llibre totalment diferent als que ha escrit fins ara: miLLoringlix, que ha escrit juntament amb Carles Roca-Font, autor de miLLoringlix.org.
És un llibre fàcil de llegir, encara que no siguis un lector habitual. Capítols cuts, que ens expliquen les experiències que viu un jove que es trasllada a Anglaterra per motius de feina. El protagonista viu algunes situacions còmiques, altres una mica compromeses... però va superant-ho tot amb bon humor.
Ens seria fàcil de llegir-lo d'una sola tirada però crec que el més recomanable és anar-ho fent a poc a poc i així assimilar millor tot el que ens aporta, ja que al marge de les peripècies del protagonista, hi trobarem dos tipus de requadres on ens dona petites lliçons. Com ja ens diuen els autors, no hi busqueu lliçons de gramàtica, i aneu amb compte de fer-les servir adequadament...
Unes son paraules i expressions que ens trobem en el dia a dia....
Altres, consells diversos...


A més de tenir el llibre com un bon complement a l'hora d'aprendre anglès, el millor és que aquí no s'acaba, ja que podeu seguir aprenent amb les originals nanolliçons de miLLoringlix.org.

(També he sentit a dir que en SM ja té un altre llibre al forn... està clar que no hi ha manera de seguir el seu ritme!!)

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo estic per fer-me el carnet de lector exclusiu d'en Macip, perquè no em dóna temps a llegir res més! Quin tio. Conyes a part, aquest ja el tinc a la lleixa de pendents, però encara li queda una mica de temps, perquè abans encara en tinc un altre de seu! No dono l'abast. L'altre dia em van trucar Ken Follett i Haruki Murakami dient que a veure què passava, que ja no els estimo com abans. Estan gelosos, pobres...

El llibre em té encuriosit, la veritat, però no me'l vull mirar fins que li toqui, que si no ja sé què passa...

Salvador Macip ha dit...

Gràcies per la ressenya! És un llibre per distreure's una mica i aprendre coses a la vegada sense adonar-te'n. És un bon consell anar-lo llegint a trossos.

Us deixo, que he d'anar a escriure el meu proper llibre, que la màquina no pot estar parada! ;)

jaka ha dit...

M'agrada molt !!!

carina ha dit...

El Macip ens té raptats, ell funciona a la japonesa... vols dir que no és hiperactiu? Quin home! només veure tot el que fa no em surt el recompte d'hores al dia, probablement ha descobert algun elixir i no ens ho vol dir el dropo

Jordicine ha dit...

Doncs vinga; un altre a la llista. Una abraçada.

Assumpta ha dit...

Jo el vull!! :-))

SARA ha dit...

A mi em combé més que reciclatge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...