28 d’oct. 2011

EL TEMOR D'UN HOME SAVI de Patrick Rothfuss

Quasi se m'havia oblidat, el 3 de Novembre ja el tindrem aquí, o almenys això m'han dit...
Reprendrem el camí d'en Kvothe, alguns ja feia temps que esperàvem aquesta segona part, i per això, per què ja estem impacients us deixo aquí un enllaç per què en pugueu llegir el pròleg i els dos primers capítols... No se si això ens alleujarà l'espera o l'empitjorarà, però de tota manera ja falta poc.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Ssssshhhhh! No ho diguis! Que jo l'aniré a comprar de seguida i no vull trobar-me'l esgotat!

Quines ganes de que arribi! Tot i que m'han dit que és molt llarg i a estones pesadet... esperem que siguin una colla de descreguts els que ho diuen.

Per cert, tu que sembles saber-ho tot, saps si sortirà el primer llibre en català també, ara que el segon surt directament en la nostra llengua? És que em faria gràcia tenir-lo també. El que tinc en castellà ja me'l revendré! Per finançar-me part de la tercera part, és clar!

jomateixa ha dit...

Vaig sentir dir que sortirien tots dos a la venda en català alhora... però com realment no ho se tot... ja ho veurem el dia 3...
Jo me'l vaig llegir de la biblio, així que els hauré de comprar tots dos sense financiament.

Assumpta ha dit...

Hahahaha anava a dir "ai quan ho vegi en XeXuuuuu"... però veig que ja fa estona que ho ha vist :-)))

carina ha dit...

Hi he entrat tard i encara he de llegir el segon, ja em direu que tal us ha semblat la tercera entrega. Encara que crec que comparar-lo amb Tolkien -com he llegit en molts llocs- és una mica agosarat. Salut

Màgia ha dit...

Estic expectant!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...