30 de juny 2011

PREMI QUÍN LLIBRE ÉS -2on TRIMESTRE

Aquest trimestre em deien que ho posava massa fàcil, però al final es veu que no ho va ser tant...
LES RESPOSTES SON:
  8.-EL JOC DE DÉU de Salvador Macip 
  9.-UNA SORTIDA DIGNA de Jesús M. Tibau 
10.-ELS LLIBRES DE LUCA de Mikkel Birkegaar
11.-TRETZE TRISTOS TRÀNGOLS de Albert Sánchez Piñol
12.-EL PERFUM de Patrick Süskind
13.-MALDITO KARMA de David Safier
14.-EL PRIMER DIA de Marc Levy
15.-LA LLADRA DE LLIBRES de Markus Zusak
Els encertants han estat, per ordre de respostes rebudes:
8: McAbeu - XeXu - Clídice - Assumpta - racoperllegir - MeiA - Alyebard - Dona Invisible - Rosa - Quaderndemots - El veí de dalt.
9: El veí de dalt - V.Pàmies - Assumpta - XeXu -McAbeu - Rosa - MeiA - Quaderndemots.
10: McAbeu - MeiA - Rosa - XeXu 
11: MeiA - McAbeu - XeXu
12: MeiA - XeXu - McAbeu - Rosa
13: XeXu - McAbeu - MeiA - Rosa
14: XeXu - McAbeu - Rosa
15: Rosa - McAbeu - XeXu - Rosa
Aquest cop la cosa estava entre quatre que s'hi han hagut d'esforçar molt. (em consta...) 
I, si no m'he equivocat amb els comptes el guanyador és... Ups, si no m'equivoco hi ha empat!! Bé, no patiu, no penso fer cap desempat. Aquest trimestre hi haurà dos llibres. McAbeu i Xexu, ja em podeu enviar les vostres adreces postals i us faré arribar...
Com el trimestre següent és molt Vacacional... només posaré quatre imatges de "QUIN LLIBRE ÉS?" repartides dins els tres mesos. Estigueu atents. 
També hi haurà canvis amb els premis. El guanyador, a partir d'ara serà per sorteig entre tots els que hagin encertat totes les imatges. O sigui, igual com ara, però no guanyarà el més ràpid, serà una mica més equitatiu entre tots els que s'hi han esforçat.
Apa doncs, felicitats als guanyadors i preparats pel següent!

8 comentaris:

McAbeu ha dit...

Tens raó que ens hem hagut d'esforçar, n'hi havia algun de fàcil però també n'hi havia d'altres que donaven força feina. Per això em fa tanta il·lusió rebre un exemplar d'ULLALS (n'he sentit parlar molt bé d'aquest llibre però ara no me'n recordo on ;-DDD).
I també m'agrada molt compartir el premi amb en XEXU (ho dic pel bé de les meves cames :-D)
Moltes gràcies JOMATEIXA, ara mateix t'envio el mail amb la meva adreça i compta amb mi pel Joc del proper trimestre!. :-)

Sergi ha dit...

No m'ho puc creure. Compartir premi amb en McAbeu? Això és un honor fora de mida! Com que guanyar-lo és impossible, arribar al seu nivell és la fita, i per un cop, que segur que no es repeteix mai més, ho he aconseguit! Estic content, i per un cop no li trencaré les cames, ni a ell ni a ningú més. Gràcies Joma per fer-nos jugar i pels teus ànims a la participació. Jo que li vaig dir al Macip que no llegiria aquest llibre, tret que me'l regalessis tu, hehehe. Però el llegiré, i tant! Encara que em cagui de por, que jo sóc molt poruc! T'envio les dades, gràcies epr tot.

Salvador Macip ha dit...

15 de 15? Sou uns cracs, Mac i XeXu! I m'encanta que el premi sigui aquest llibre tan fabulós! (gràcies per la pensada, Jomateixa!) ;)

XeXu, t'haurien de vetar en els concursos on es regalen llibres meus, perquè els guanyes tots! Ets el lector menys rentable que tinc!!! Espero que almenys et quedis unes quantes nits sense dormir, com a penitència. (I espero les vostres sinceres opinions, com sempre!)

jomateixa ha dit...

Gràcies per ser tant participatius.
XeXu, no fa tanta por com sembla... només et fa estar una mica tens mentre llegeixes... jeje.

Assumpta ha dit...

Jo sempre ho miro però mai l'encerto... bé, vaig encertar la primera perquè era fàcil, però els altres... quin desastre!! És que no sé ni per on començar a investigar mai... :-)

Enhorabona als guanyadors!! :-)

Elfreelang ha dit...

afortunats ells que es repartiran el premi merescut....felicitats al McAbeu i al XeXu!

Sergi ha dit...

Hahaha, Macip, al final ho he aconseguit! Sóc un client terrible ja ho sé! Però mira, com a penitència per l'angoixa que patiré, no està malament que no pagui pel llibre! És curiós que n'hagi guanyat dos de tres que he llegit (o llegiré, que aquest encara no el puc comptar). Però si et serveix de consol, que consti que el tercer el vaig comprar trinco trinco, i que a més n'he regalat un, així que n'he pagat dos de quatre!!

Salvador Macip ha dit...

XeXu, almenys si no t'agrada no hauràs perdut res. Ara, si t'agrada, per compensar tot aquest bon karma que tens amb els meus llibres n'hauràs de regalar algun!! Així pugem aquesta mitjana del 50%!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...