20 de juny 2011

NEIX PORTÀTIL...

El passat Dimecres 15 de Juny es va presentar Portàtil, el projecte conjunt de set editorials independents catalanes (Angle, Base, Bromera, Cossetània, Meteora, Símbol i Viena) que publicarà els best-sellers de cada segell en format de butxaca... Ja està bé que es tingui en compte la crisi.
La col·lecció comença amb els primers quinze títols:
Foc latent de Lluïsa Forrellad; Un altre món d’Arcadi Oliveres; La cuina de l’àvia Remei de Remei Ribas; 100 mites de la ciencia de Daniel Closa i Autet; Homes de Isabel-Clara Simo; La casa de gel de Joan Pons; Els turmentats de John Connolly; Cartes a Clara d’Agustí Pons; El gratacel de Màrius Sempere; L’exili violeta de Marta Pessarrodona; Dersu Uzalà de Vladimir Arséniev; El Raval de Ferran Aisa; Vint històries de la Barcelona americana d’Hèctor Oliva; Temps líquids de Zygmunt Bauman i Déu, cosmos i caos de David Jou.
Aquesta col·lecció vol posar a l’abast dels lectors els best-sellers de cada segell en un format de butxaca i a un preu assequible.

9 comentaris:

Sergi ha dit...

I el més important per mi: en català! És una magnífica notícia, gràcies per compartir-la! Està molt bé saber-ho, sóc un enamorat del segell labutxaca, i veig que ara hauré de repartir el meu amor literari!

El porquet ha dit...

És una notícia brillant! Que surtin noves editorials, en aquests temps i que apostin pel català és molt i molt important!

Joan ha dit...

I pretenen que els llibres tinguin un mercat més enllà dels sis mesos de rigor. Es pot demanar més?

M. Roser ha dit...

M'agrada aquest blog perquè té la lletra grossa i és fàcil de llegir( bé per altres coses també, eh), però dubto que els llibres de butxaca et donin tantes facilitats...
Petons,
M. Roser

Mireia ha dit...

Una bona noticia

Assumpta ha dit...

Caraaaaam!! Això és una magnífica notícia!! Moltes gràcies!!! :-)))

Jordicine ha dit...

Doncs caldrà estar atents, clar que sí. Gràcies per compartir aquesta informació amb nosaltres. Desitjo molta sort al projecte. Un petó.

Anònim ha dit...

Molt bona notícia. És d'agrair aquesta mena d'iniciatives, en aquests temps s'ha de buscar les solucions més adients. I si no, mira les caixes com es fussionen i aquests en saben un munt.

fins la propera

Màgia ha dit...

Una molt bona notícia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...