19 de maig 2011

FRUITS DE LA VIDA de Pilar Senpau

Vaig tenir la sort de sentir-la en una xerrada en directe i immediatament em vaig penedir de no dur un bloc de notes o millor... una gravadora. Tinc mala memòria o potser és que hi tinc massa coses voltant pel cap i sempre se n'escapa alguna.
Així que vaig llegint les seves recomanacions i a veure si aconsegueixo aprendre a menjar bé, cosa que ens convé a tots.
Per recomanar-vos aquest llibre he copiat la contraportada, que m'ha semblat força divertida:

"La poma no va ser creada per temptar adam al Paradís Terrenal, sinó per evitar-li un infart de miocardi. Els alls, a més d'espantar els vampirs, eliminen les substàncies generades per l'estrès que ens xuclen la sang dia rere dia. Tampoc les cebes no són per plorar, sinó per alleugerir les malalties pulmonars. Cadascuna de les fruites i hortalisses que mengem té una funció fonamental per a l'organisme humà, i així com les cireres potencien la sensació d'alegria, les carxofes van bé per eliminar el cansament.
Amb un to proper i desenfadat, la Dra. Pilar Senpau desbrana els beneficis de fruites i verdures en textos breus que fusionen la narració, l'anècdota, la medicina i la dietètica, i mostra com aquests productes poden contribuir a fer el millor regal als qui estimem: la salut."


3 comentaris:

Jordicine ha dit...

Noe en sabia res. Sembla interessant. L'apunto. Una abraçada i fins aviat.

òscar ha dit...

Millor no el llegeixi: la meva dieta és tot excepte sana i equilibrada :)

magazine.cat ha dit...

Interessant, aquest no em faria res de llegir-lo, esta clar que cada cop mengem més malament.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...