27 de maig 2011

EL BLOG DE LOLA PONS de Teresa Roig

"No me llames Dolores, llamame Lola..."
Doncs si, la Teresa Roig ens sorprèn fent un gir. Després d'escriure uns llibres més aviat seriosos, ara ens presenta aquesta novel·la on es respira un aire "Bridget Jones" amb una ambientació "Friends"...
Al llibre hi podem trobar tots els components per que la protagonista sigui feliç: una avia senil (o no...), una mare hipocondríaca, un pare bonatxó, un germà gai, una feina que no és cap meravella i cap parella... de moment.
Celebra els trenta-tres anys amb unes amigues i sense ni recordar com ho ha fet, ara té un bloc. a partir d'ara ja no serà la Dolors, ara vol ser Lola.
El llibre alterna el dia a dia amb els escrits al bloc, amb mails, messenger... I durant nou mesos veurem com la Lola intenta ser feliç.


6 comentaris:

Alyebard ha dit...

Doncs cap a la llista! Perquè aquesta Lola em recorda a molta gent??

Sergi ha dit...

El vaig tenir a les mans, però em temo que no és del tipus de lectura que em pot interessar. A més, segur que remou temes que no convé tocar...

Anònim ha dit...

Quan una Dolores vol ser una Lola la festa està assegurada...

good vibrations

Rita ha dit...

Jo ja me l'estic llegint (me'l va recomenar una amiga que es diu Loli jejeje) i m'està agradant molt: risoteràpia pura! Una comèdia que entra moooolt rebé :)

Mireia ha dit...

No és de l'estil de llibres que acostumo a llegir, però la Teresa Roig em va agrdar amb la seva última novel·la i sempre es pot fer un pensament

Racó per llegir ha dit...

Em va agradar "El primer dia de les nostres vides", d'aquesta mateixa escriptora, i aquest que proposes pinta molt bé. Me l'apunto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...