28 d’abr. 2011

L'HOME QUE DORMIA AL COTXE de Nil Barral

Qui és Nil Barral? Si parlem de qui ha escrit el llibre... és un secret molt ben guardat (de moment). Si parlem del protagonista, bé, és un expolicia que ara es dedica a investigar per una companyia d'assegurances. Té una mica de sobrepés i un humor irònic que m'ha agradat força.
El llibre té un cinquanta per cent de investigació i un cinquanta per cent de vida personal. Diria que és com una introducció, un primer llibre presentació de la sèrie de llibres que l'han de seguir. Em recorda el primer capítol de les sèries televisives, quan et mostren tots els personatges que seran habituals en els capítols seguents.
Els companys de viatge: Una secretària més que eficient (i una mica malparlada) i la seva parella, Nestor, un inteligent i guapo matemàtic.
No el consideraria el millor llibre que he llegit aquest any, com diu la portada, però m'ha agradat la manera desenfadada que té d'explicar el que va succeint. És entretingut, i com l'he considerat com una introducció, estic segura que no podré evitar llegir algun altre dels seus llibres i potser donar-ne una opinió més complerta.
Podeu jugar tots a endevinar qui és Nil Barral (l'escriptor) Ah, i també te compte al Facebook...

2 comentaris:

Mireia ha dit...

L'acabo de demanar al Cercle de lectors. A veure, què tal

Anònim ha dit...

Nil Barral? Investigarem...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...