29 d’abr. 2011

DESPRÉS DE ST. JORDI

Ara que ja hem pait tots una mica St. Jordi és hora de fer estadística. No parlaré de quan han guanyat els llibreters, de fet això no ens ha d'importar pas, ells tampoc ens pregunten quan guanyem nosaltres... oi?
No, avui us pregunto... Quants llibres heu comprat? En català o en  Castellà?  Si era en català... era d'autor català o una traducció? Per a vosaltres o per regalar?... ummm, si teniu alguna cosa més que explicar, no us talleu.
Jo n'he comprat dos per mi, un en català, d'un escriptor català i un en castellà d'un català que viu a l'estranger (he de dir que cada any en comprava més però aquest any n'he rebut de regal i per això m'he controlat una mica), les meves filles han acabat també amb dos llibres en català i dos en castellà...
No poso títols per què els aniré comentant tots al bloc.

7 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

La Costa Brava de Josep Pla i la biografia de vicenç Vives, els dos en català...però algun any també le he comprat en castellà, clar que si el trobo traduït en catala el compro en català, encara que algun cop m'he endut una sorpresa i la traducció era molt dificil de llegir...

Sergi ha dit...

Sí que ens poses deures. A veure, jo per Sant Jordi no vaig comprar res. Però si mirem el que va de mes, i amb el tema de Sant Jordi al cap, vaig comprar 10 llibres, 5 dels quals per a mi, i 5 per a regalar. Dels regalats, tots eren en català tret d'un que no han traduït ni traduiran mai. Dels quatre restants, dos eren d'autors catalans.

Dels 5 que em vaig firar jo dos són en català i un d'ells d'un autor català. Dos són en castellà per culpa de les putes editorials que no els tradueixen i no els traduiran, i l'altre em costava més del doble en català perquè no era de butxaca, i vaig sucumbir, perquè sóc pobre i espero que em convalidi que estava comprant 10 llibres!

Isabel ha dit...

Tres en català: La caiguda dels Gegants de Ken Follett,El Llegat de Katetherine Webb i Records d'una altra vida de Marry Higgins Clark.

I un en castellà: Maldito Karma de David Safier.

Dos els vaig comprar, i els altres dos m'els han regalat.

Peix ha dit...

A veure...
Jo en vaig comprar un en català d'un català i el vaig regalar.
En vaig buscar un altre en català d'un català però no el vaig trobar i el vaig demanar i dilluns ja el tindran a la llibreria.
Tot i això aquests dies me'n han deixat quatre de llibres, el qual amb una sèrie d'amics estem aconseguint tenir una bona biblioteca.

Conchamare ha dit...

Un libro una rosa, nada más hermosos para celebrar este día.

jomateixa ha dit...

Perquè ens passa això, hem d'esperar més a tenir un llibre en català i a sobre l'hem de pagar més car...?
Jo també en vaig comprant durant tot l'any. M'agafa angoixa si no en tinc més d'un per començar.

ANNAFS ha dit...

Semblava que no podria ser ( de fet dels 6 llibres que formen la col.lecció 3 han estat traduits al català, però els altres 2 no) i al final el sisé va poder ser en català, parlo de "La terra de les coves pintades " de J M Auel. Aquest me'l vaig comprar i també els de l' Albert Espinosa "Món groc" i " Si tu em dius vine, ho deixo tot pero digue'm vine".
Volia comprar " Pa negre" però es va esgotar.
Si puc triar sempre llegeixo en català.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...