3 de febr. 2011

INVITACION A UN ASESINATO de Carmen Posadas

Com en el llibre dels Deu Negrets de l'Agatha Christie (de fet diria que tot  aquest llibre és com un homenatge a aquesta escriptora), ens va presentant els diferents personatges convidats, en aquest cas no a una illa sinó a una passejada en vaixell, suposadament per celebrar el seu cinquè divorci. 
Ens fa una introducció de qui son, dels "pecats" que tenen i dels motius que podrien tenir per matar a la protagonista. Que per això els ha convidat realment, perquè algun d'ells li faci el favor de matar-la.
Carmen Posadas ha combinat, o almenys jo hi he trobat: una bona idea, un humor irònic i una mica d'estil "Agatha", potser per això el vaig agafar amb moltes ganes. Però a mesura que el llibre avança, també s'hi troba una barreja d'estils que a estones em recordaven "El Diablo se Viste de Prada" i a estones potser Isabel Allende. Això és bo...? No n'estic segura.
És una novel·la entretinguda i com passa amb les novel·les de misteri, no pots deixar de saber com acaba, però va perdent força i allargant la intriga més del que cal.  Molts cops he dit que el final és el que et deixa la sensació de  si la novel·la ha valgut la pena o no, en aquest cas el final et deixa una mica "ni fu ni fa". 

5 comentaris:

òscar ha dit...

Suposo que es tracte d'un prejudici com una casa pairal de gran però, sigui com sigui i a còpia de veure-la en un bon número d'entrevistes per la tele, mai m'ha atret la idea de llegir un llibre de Carmen Posadas.

Deric ha dit...

Si cau a les meves mans des de la biblioteca potser el llegiré, si no, agafaré un de l'Agatha, millor anar sempre a l'original

Anònim ha dit...

Tot i que trobo que no és bo tenir perjudicis literaris ( ni de cap altre mena),a mi em passa com a l'Oscar


salut

Assumpta ha dit...

Doncs jo tinc el mateix prejudici que l'ÒSCAR... no sé què em passa però no m'atrau gens llegir res de Carmen Posadas (i, ostres, ara veig que als altres comentaristes més o menys tampoc)

Saps què? M'has fet venir ganes d'agafar un llibre d'Agatha Christie hehehe :-DD

ANNAFS ha dit...

Una de les meves aficions a més de la cuina és llegir, només em sap greu no tenir prou temps per fer-ho més.
No he llegit aquest llibre de la Carmen Posadas i com els altres tampoc m' atrau massa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...