8 de gen. 2011

VERBÀLIA 2.0 de Màrius Serra

Màrius Serra amplia Verbàlia amb  Verbàlia 2.0.  En aquesta ocasió ens posa la mel als llavis amb un gran incentiu per comprar-lo: Hi ha posat un Superenigmàrius a l'interior del llibre. Si el resoleu guanyareu lectura durant deu anys! 
Us ho explicarà millor el mateix autor si visiteu la pàgina de l'editorial:

7 comentaris:

òscar ha dit...

Màrius Serra transmet la seva passió per les lletres en tot el que fa i toca.

captaire ha dit...

Em comença a sortir fum del cap amb aquest enigma.

Ara que això dels "10 anys de lectura", com a eslògan promocional queda molt bé, però no és real. En realitat son 120 llibres (que és un grandíssim regal), però per cadascú significa un temps de lectura diferent. En el meu cas no son més de 3-4 anys.

jomateixa ha dit...

Quan algú té raó se li ha de donar, He fet números i segurament a mi també em durarien dos o tres any, però així i tot no em faria res guanyar-los.

Anònim ha dit...

Jo recomano "L'Orgia verbal", unes converses que manté amb el llibreter Biel Barnils. No tenen pèrdua!

S. O.

Assumpta ha dit...

He mirat el vídeo i l'explicació sobre aquest enigma i, la veritat, crec que ho deixaré per algú altre... Imagineu!! l'enigma més difícil que ha fet mai!! :-))

A veure... una calculadora... jo amb 120 llibres en tinc per uns 4 anys, sí... però bé, no cal que em faci il·lusions, que no seran per mi...

Ostres, us imagineu que us regalen 120 llibres que no us agraden? (és perquè no us sàpiga tant de greu no guanyar-los hehehe)

captaire ha dit...

Assumpta, el premi son 120 llibres a triar del catàleg de la editorial Empúries. També falta que hi trobis 120 llibres que t'interessin.

Però tot i això és un molt bon premi, i segueixo torturant-me la neurona amb l'enigma. Aquesta tarda m'he passat un parell d'hores intentant trobar per on va la cosa. Però de moment ho veig molt negre.

Anònim ha dit...

A mi no m'importa massa el premi, però no em puc treure del cap l'enigma. M'encantaria poder resoldre'l... i no acabo de veure com fer.ho... Estaran tots els versos amagats o només una pista per arribar-hi???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...