27 de gen. 2011

CUINEM

M'agrada cuinar, però com ens passa a molts... sempre amb presses, ens limitem a fer les mateixes coses, o canviem poc i se'ns va adormint la imaginació. Llavors resulta que els amics venen a sopar el dissabte, o la família, o qui sap qui... i de sobte no saps que fer per sorprendre, perquè sigui una trobada diferent, alguna cosa que no els hagis fet abans... És llavors quan recorrem als llibres de cuina.
Avui us recomano la col·lecció: del cullerot de cossetània edicions, on hi podreu trobar la cuina de poma, cuina de calçots, cuina del foie gras, la cuina de l'avellana... i moltes cuines més dels nostres productes i les nostres terres. Moltes idees i molts gustos per a trobar el que més ens convingui per a cada ocasió.

4 comentaris:

òscar ha dit...

A casa tenim un bon grapat de llibres de cuina que, també com tu, només solem obrir quan tenim amics a sopar i entren ganes de fer quelcom diferent.

Alguns d'ell són petites peces d'art que, malauradament, sols veiem un parell de cops l'any.

El rellotge, i la velocitat a la que ens obliga, és una excussa ben real.

Catalina Cerdó ha dit...

A mi també m'agrada molt cuinar i tenc un bon grapat de llibres de cuina, a vegades simplement els fullejo per anar cuinant en la imaginació (no sempre tenc el temps que voldria per fer-ho). M'apunto el teu.

magazine.cat ha dit...

A mi m'agradava, ara ja no m'agrada tant, però tens molta raó, el dia que volem sorprendre algú la feina es nostra, bona recomanació a veure si podem fer-hi una ullada.

Salut.

_MeiA_ ha dit...

M'encanta cuinar! tant plats com postres. Em relaxa i passo una bona estona.
I el més important de tot, que els del voltant sempre m'ho agraeixen!
Ara faré una ullada als llibres que dius...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...