15 de nov. 2010

EL PRIMER DIA DE LES NOSTRES VIDES de Teresa Roig

De vegades quan llegeixes un llibre ja et vas imaginant la pel·lícula. Aquest me l'he imaginat com un curtmetratge.
Teresa Roig uneix dues persones antagòniques durant un sol dia. Els seus camins es creuen quan un home que ha viscut protegit per la seva feina i per la rutina, es veu perdut en trencar-se aquesta protecció i guiant-se per un impuls decideix seguir una noia. Sense saber perquè, sense motius... o potser per massa motius.
Mentre la noia navega entre mentides,  fantasies i veritats, ell es va enfrontant a la seva pròpia veritat. Acceptant la realitat de la seva vida.
El llibre és un debat d'opinions i de maneres de viure. Durant vint-i-quatre hores es barregen la realitat i els records de dues persones que intentant ajudar a l'altre s'ajuden a si mateixos. 
Aquest, com els altres d'aquesta autora, és un llibre on els sentiments omplen totes les pàgines.

6 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

me'l pintes bé. Ja el tinc a casa, esperant torn de lectura

Mr. Aris ha dit...

té argument de pel'lícula de dissabte a la tarda. L'he de tastar.

Sergi ha dit...

També el tinc en cartera, a veure què tal. Suposo que no és del tipus de llibre que solc llegir, però veurem què aprenem.

Aina Soler ha dit...

A mi me'l van regalar pel meu aniversari divendres passat i ja me l'he polit! Enganxa, diverteix, emociona i fa pensar. Que ho té tot, vaja!

kweilan ha dit...

Jo també el tinc pendent.

Felip Marcà ha dit...

Trobo encertat parlar d'aquest llibre com una pel.lícula o fins i tot una obra de teatre, doncs és desenvolupa amb pocs persotatges i els llocs són fàcils de traslladar a un escenari.

Però la història és original i per tant arriscada en alguns platejaments, tot i que l'autora se'n surt molt bé.

Peli del dissabte a la tarda no tant, doncs serveix per fer la migdiada i aquest llibre poc fer moltes coses però avorrir, en abolsut!!.

Felicitats Teresa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...