5 d’oct. 2010

MÉS VAMPIRS ...


És indiscutible que la saga Crepuscle ha tingut un gran èxit. Els llibres, les pel·lícules, llibrets complementaris sobre els actors... Però la saga s'havia acabat. "... i van ser feliços per sempre més..." 
Stephenie Meyer ha volgut seguir estirant la corda amb una nova novel·la curta, La segona vida de Bree Tanner, que ens explica la vida d'aquesta noia des que la converteixen fins a la seva mort. Recordeu que després de la batalla amb els neonats estan a punt de perdonar una noia, dons era aquella. 
Això és com amb el Titànic, que tothom ja sap el final i cal tenir una bona història per enganxar, sinó queda un resultat una mica...fluix. 
Els seguidors de la saga l'han de llegir, és clar, jo l'he llegit, així que no puc criticar a ningú. Potser només a l'escriptora, que ha volgut continuar exprimint la saga, però sense canviar el bonic final.
De llibres de vampirs ni ha moltíssims, però us en recomanaré un que també he llegit fa poc.  La Ciudad sin Tiempo, de Enrique Moriel (Fco. Gonzalez Ledesma). Totalment diferent a aquesta saga de vampirs bonics i angèlics. Un llibre més a l'estil vampir tradicional, però que al mateix temps ens fa viatjar per la història de la ciutat de Barcelona. Això es degut a que els vampirs viuen -o no viuen- durant molt temps. 
Un home és trobat totalment dessagnat i mentre es fa la investigació una jove està també investigant el passat de la seva família. Alternant la història i l'actualitat amb el vampirisme, la novel·la et va enganxant.
Sabíeu que Barcelona està construïa a sobre d'alguns cementiris...? L'autor s'ha documentat bé i diu que molts dels secrets que relata en la novel·la  son reals. També s'ha parlat de una propera pel·lícula sobre el llibre.

2 comentaris:

òscar ha dit...

Doncs em quedo amb la recomanació de "La ciudad sin tiempo" ja que, de nissagues vampíriques cinematogràfiques, n'he acabat fins el capdemunt.

Porto l'estaca i els alls al damunt, per si de cas :)

Màgia ha dit...

Jo també em quedo amb la recomanació, he llegit la saga Crepuscle però no em va entusiasmar i no llegiré aquesta mena d'història paral·lela. Però m'apunto la història dels vampirs tradicionals.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...