10 d’oct. 2010

L'ACTUALITAT ENS ENVOLTA


Aquest cap de setmana he anat a Clickània. Sempre m'han agradat els Clicks. Hi jugava quan era petita amb el meu germà i ara he ensenyat a jugar-hi a les meves filles i així hi puc seguir jugant...
Tot i això no havia anat mai a cap fira fins aquest dissabte. Uns amics m'ho van comentar i va ser força entretingut. Hi ha uns muntatges dignes de veure. 

També hi ha un concurs on els participants fan petits muntatges amb les seves col·leccions particulars. En va haver uns que em van cridar especialment l'atenció, perquè van retratar l'actualitat catalana.  Això demostra que hi ha coses que afecten fins i tot als personatges més petits. He volgut fer aquest post per compartir aquesta "experiència" amb els que us ho vareu perdre.
 
Aprofito per recomanar-vos el post de Coca de Recapte que és força "instructiu", que m'ha divertit molt i que s'adiu força amb les imatges...

5 comentaris:

òscar ha dit...

Una tarda (una trista tarda) en tornar de classe de BUP vaig descobrir que ma mare, en un acte de neteja irracional, havia regalat la meva supercol·lecció de clicks de Famobyl al fill de la senyora de fer feines.

Podia afirmar, dramàticament, que això va precipitar un abans i un després en les relacions mare-fill. Mentiria, tot i deixar-me sense clicks,ma mare va seguir sent una tros de crack.

Gimnàs Matsuzake: ha dit...

Hola som del grup Aikido Matsukaze. Ens ha semblat que tens un blog molt interessant i voldriem “seguir-te” si no es molestia. Ens veiem i felicitats per la feina!

jomateixa ha dit...

gràcies grup Aikido, perfecte que em "seguiu", com més serem més bé ens ho passarem.

Màgia ha dit...

Quina llàstima que me n'adoni ara, que ja ha passat! Perquè si ho hagués sabut hi hauria anat, i tant! Tot i això, gràcies per la informació i espero que la visita valgés la pena.

Assumpta ha dit...

Oooooooh!! A part de la MANIFESTACIÓ, que és una passada de guapa! I que m'encanta la idea de fer-la en clicks hehe... he de dir que les cases de les primeres fotos són UNA PASSADA!! :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...