M'he adonat que no he parlat massa de llibres de cuina i això no pot ser.
Avui recomano aquest llibre que es va editar per celebrar els 20 anys del Sant Pau, el restaurant de Carme Ruscalleda i Toni Balam.
No és un típic llibre de cuina. Ens relata el naixement del restaurant i el camí que ha recorregut fins a l'actualitat. Cada capítol és un any.
Es llegeix amb molta facilitat, dues o tres fulles per any i al final del capítol una recepta. Hi ha receptes senzilles i sofisticades, fetes amb ingredients que podem trobar fàcilment. Una cuina que encara que es renovi amb els anys, mai perd de vista els plats tradicionals de la nostra terra.
No és només una història d'amor a la bona cuina, és també una història d'una lluita, guanyada any rere any. I és també una història d'amistat, ja que al final del llibre hi ha 20 personatges que també posen el seu granet de sorra en la celebració i hi aporten receptes, cançons, berenars, records i reflexions.
No és només una història d'amor a la bona cuina, és també una història d'una lluita, guanyada any rere any. I és també una història d'amistat, ja que al final del llibre hi ha 20 personatges que també posen el seu granet de sorra en la celebració i hi aporten receptes, cançons, berenars, records i reflexions.
Aquest l'etiquetaré a cuina, però també a biogràfics.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada