29 de set. 2010

PARLEM-NE MÉS...

Per què ens toca sempre el rebre als catalans...?
Ara resulta que per una errada han hagut de retirar la versió catalana de "La Caiguda dels Gegants" de Ken Follet i haurem d'esperar uns deu dies per poder-lo llegir. (en català, s'entén)... Resulta que s'havien deixat els dos capítols finals, i què és un llibre sense final?!
Resistirem la temptació? Sabrem esperar amb resignació...? Suposo que si, els Catalans sabem esperar i som molt tossuts, així que una servidora (encara que es mori de ganes de llegir-lo), s'esperarà.

5 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ho he sentit per la ràdio aquest matí i m'he empipat...

Segur que hi haurà gent que, per no esperar, el comprarà en castellà.

Per què sempre tan poca cura amb la nostra llengua? Com es poden deixar dos capítols??

Bé, jo no he llegit res d'aquest bon home, però m'ha sabut greu igualment...

Sergi ha dit...

I jo, com que m'acabo d'assabentar de la seva existència, també m'esperaré i així sé segur que el llegiré en català. Mira me l'apunto, perquè aquest caurà segur.

Mireia ha dit...

El que sóc incapaç d'entendre és com a passat? Un error humà és quasi impossible perquè el llibre ha de passar per moltes mans ambs no es publica.

Màgia ha dit...

És bastant indignant, la veritat... no entenc com han pogut deixar passar un error d'aquestes dimensions!

zel ha dit...

Si t'explico el que t'explicaré, riuras`...(riurem?) Mira si en som de collonuts, i si n'hem de tenir de paciència...El meu petit poble, ha tingut el carter (era) de baixa...i fins avui no han dut el preciós paquet a casa, té nassos la cosa, oi? un paquet tancat a correus, amb un munt de d'altres papers que si eren necessaris...


Moltes però que moltes gràcies, demà faré la foto pel blog! Una super abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...