22 de set. 2010

MALDITO KARMA de David Safier

Suposo que l'autor volia fer-nos reflexionar sobre les nostres accions, volia que, sense ser un llibre d'auto ajuda, fes que la gent volgués tenir més bon karma...
En un principi em va semblar divertit: Una periodista que només mira per ella, amb molt èxit en el mon laboral gràcies a que ha trepitjat a qui li ha convingut i un desastre en la vida familiar... resulta que es mor de sobte d'una manera molt peculiar i es reencarna en formiga -això degut al mal karma que va acumular en vida-, així que haurà d'anar acumulant bon karma durant les seves vides següents i anar-se morint, per pujar en l'escala animal fins aconseguir... Això no us ho diré per si el voleu llegir.
Be, confesso que al final ja tenia ganes de que s'acabés. A Alemanya l'han definit com una "entranyable faula" que han llegit milions de persones. Potser si que l'hauríem de llegir com qui llegeix una faula...
Un llibre ràpid de llegir, amb capítols curts, fàcil i sense cap complicació.

2 comentaris:

Màgia ha dit...

L'he vist per les llibreries, però no n'he sentit bones crítiques, i després de llegir la teva ressenya em sembla que me'l puc estalviar.

Anònim ha dit...

Hola, doncs a mi me l'han regalat pel meu aniversari, tot just fa una setmana llarga i la veritat és que m'he distret molt.

M'ha resultat agradable veure l'evolució de la protagonista així com el seu entorn.

Potser sí que és una mica fàbula però ha estat molt entretingut si més no!!!

Moltes gràcies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...