19 de maig 2010

CRISIS de Robin Cook

Un triller mèdic, on barreja judici, investigació detectivesca i forense per part d'un forense.
V
aig agafar el llibre per que havia llegit "
Els arxius de Salem" i em va agradar molt. Havia patit força i m'esperava un llibre similar, ja que a Robin Cook el consideren un gran autor de terror mèdic.

E
n aquest cas no ha sigut un llibre gaire terrorífic, interessant si, però se'm va fer una mica llarga la part de l'autòpsia, massa científica.

S
uposo que aquest el recomanaria pels que tinguessin una mica de coneixements mèdics, encara que no descarto seguir-ne llegint d'aquest autor.
SINOPSIS

Jack és un metge forense de Nova York amb un passat tràgic, que intenta superar amb un sentit de l'humor irònic, anant amb bicicleta a tota velocitat per la ciutat i jugant a bàsquet amb els amics.
Per fi es decideix a casar-se per segona vegada, però uns dies abans de la boda rep una trucada de la seva germana: El seu marit, un prestigiós metge del que estava separada momentàniament, és acusat de negligència mèdica i li demana que es traslladi a Boston per si els pot ajudar.
A en Jack no li ha caigut mai bé el seu cunyat, i li costa tornar a Boston per què li recorda el seu passat, però acaba acceptant.
La seva intenció és donar suport, algunes idees i tornar per seguir amb els preparatius de la boda. Les coses però es compliquen i comença a ficar el nas en tot com un detectiu professional. Això li comporta alguns cops de puny... un accident provocat... I una núvia enfurismada, que el farà treballar a contrarellotge per tornar a temps per casar-se.
El que no sap és que el resultat de l'autòpsia, que tothom vol evitar que faci, li reserva una sorpresa del tot contrària al que ell s'esperava.

3 comentaris:

kweilan ha dit...

Aquest autor sempre t'enganxa.

bajoqueta ha dit...

Ja ho crec que sempre enganxa!

http://terradellibres.blogspot.com/search/label/Cook%20Robin

Eloy ha dit...

Fa< temps que l'he perdut la pista al Robin Cook. I això que m'havia llegit pràcticament tots els llibres seus. Crec que el meu favorit és Coma, un dels primers.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...