"VIU COM SI HAGUESSIS DE MORIR DEMÀ, APRÈN COM SI HAGUESSIS DE VIURE PER SEMPRE" Gandhi.

19 de maig 2010

CRISIS de Robin Cook

Un triller mèdic, on barreja judici, investigació detectivesca i forense per part d'un forense.
V
aig agafar el llibre per que havia llegit "
Els arxius de Salem" i em va agradar molt. Havia patit força i m'esperava un llibre similar, ja que a Robin Cook el consideren un gran autor de terror mèdic.

E
n aquest cas no ha sigut un llibre gaire terrorífic, interessant si, però se'm va fer una mica llarga la part de l'autòpsia, massa científica.

S
uposo que aquest el recomanaria pels que tinguessin una mica de coneixements mèdics, encara que no descarto seguir-ne llegint d'aquest autor.
SINOPSIS

Jack és un metge forense de Nova York amb un passat tràgic, que intenta superar amb un sentit de l'humor irònic, anant amb bicicleta a tota velocitat per la ciutat i jugant a bàsquet amb els amics.
Per fi es decideix a casar-se per segona vegada, però uns dies abans de la boda rep una trucada de la seva germana: El seu marit, un prestigiós metge del que estava separada momentàniament, és acusat de negligència mèdica i li demana que es traslladi a Boston per si els pot ajudar.
A en Jack no li ha caigut mai bé el seu cunyat, i li costa tornar a Boston per què li recorda el seu passat, però acaba acceptant.
La seva intenció és donar suport, algunes idees i tornar per seguir amb els preparatius de la boda. Les coses però es compliquen i comença a ficar el nas en tot com un detectiu professional. Això li comporta alguns cops de puny... un accident provocat... I una núvia enfurismada, que el farà treballar a contrarellotge per tornar a temps per casar-se.
El que no sap és que el resultat de l'autòpsia, que tothom vol evitar que faci, li reserva una sorpresa del tot contrària al que ell s'esperava.

3 comentaris:

kweilan ha dit...

Aquest autor sempre t'enganxa.

bajoqueta ha dit...

Ja ho crec que sempre enganxa!

http://terradellibres.blogspot.com/search/label/Cook%20Robin

Eloy ha dit...

Fa< temps que l'he perdut la pista al Robin Cook. I això que m'havia llegit pràcticament tots els llibres seus. Crec que el meu favorit és Coma, un dels primers.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...