27 de febr. 2010

LA DONA DE VERD de Arnaldur Indridason

La dona de verd ja s'havia publicat a Espanya al 2008 com Silencio Sepulcral, sense que tingués massa èxit, però després de guanyar The Gold Dagger Award, un premi força important de la novel·la negra en el mon anglosaxó, es va publicar de nou canviant-li el títol. Potser això ja ens podria dir alguna cosa sobre el llibre...
Suposo que la novel·la negra no és patent de cap país, i últimament se sent parlar molt de novel·les no americanes ni angleses. Malgrat això crec que encara els falta alguna cosa.
El llibre està bé, les vides i històries estan ben buscades i explicades, potser el que menys bo em sembla és la investigació: Són lents, es deixen testimonis importants a mig interrogar... Suposo que l'autor vol allargar una mica el suspens final, però et fa una sensació que no acaba de quadrar.


5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

JO també el vaig llegir i no em va acabar de fer el pes, la trama està bé però la manera no em va convencer del tot

Deric ha dit...

però no és una estafa això de canviar-li el títol? Imagina't que el tinc com a Silencio sepulcral i em compro aquesta Dona de Verd sense adonar-me que és el mateix llibre?

Ma-Poc ha dit...

jo el vaig llegir fa uns mesos i em va agradar com a novel·la negra...

Màgia ha dit...

Ostres, quina sorpresa això que ja l'haguéssin publicat amb un altre títol... N'he sentit parlar, però no em crida l'atenció (i menys després d'haver llegit això del canvi de títol).

bajoqueta ha dit...

Ala no sabia això de canviar el títol jajajaja.

A mi em va agradar potser una mica més que a la resta de la gent, però perquè el vaig intentar no mirar com a novel·la negra. Si que és cert que hi ha coses que queden com a inacabades... no ho sabria explicar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...