14 de nov. 2009

LA MÀ DE FÀTIMA de Ildefonso Falcones

Les religions són complicades i quan et trobes en mig de dues no pots fer rés més que sobreviure i en la majoria de situacions rebre per les dues bandes. Així Hernando lluita per trobar un punt d'unió entre totes dues religions, una utopia, sens dubte, que el fa viure i malviure al llarg d'aquesta història.
Una gran història, potser amb massa informació històrica i tot. Amb moltes batalles, sang i fetge. (això és el que se'm ha fet més llarg) També amb uns personatges plens de força i personalitat. El protagonista a més de estar enmig de dues religions, també es troba amb una situació sentimental força complicada i cada cop que sembla arreglar-ho es torna a espatllar.
Es pot unir dues religions...? Es pot estimar dues dones...?
Quan vaig acabar de llegir-lo havien passat tanta quantitat de coses que em va quedar la sensació que havien passat molts anys des que l'havia començat a llegir. Tot i que l'autor ha tornat a escriure un gran llibre, potser per la proximitat, "L'esglesia del Mar" segueix sent, per mi, la preferida.

5 comentaris:

Mireia ha dit...

No sé dir-te perquè però l'esglèsia del mar no em va cridar massa l'atenció i aquest em sembla que tampoc.

Jordi Cirach ha dit...

Com li passa a la Mireia, em passa a mi, sincerament no em va agradar gens "L'església del Mar", la Mà de Fàtima me'l llegiré, no només perquè toca, sinó perquè crec que abans de jutjar s'ha d'haver comprovat.

Així doncs ja et diré que em sembla...

Espero que t'interessin les meves noves recomanacions del meu blog. A més ara amb un nou disseny, enquestes, i noves seccions. Si vols a més podem fer un intercanvi d'enllaços, espero que t'interessi! Records i cuida't l'Ànima. [www.imperdibleanima.blogspot.com]

L'imperdible de ℓ'Àηimα

Montse G ha dit...

Vaig disfrutar amb la Catedral del Mar, i la Ma de Fàtma també m'ha fet passar estones totalment absorta, engolida per la història. Aquest autor ha aconseguit transportar-me al moment històric com pocs.

Ferma ha dit...

Hola, fa temps que se del teu blog mitjançant el blog de la Kweilan, m' agradan les teves resenyes de llibres.
Tinc pendent llegir "La Mà de Fàtima" m' en han parlat força bé!
Quan vaig llegir la Catedral del Mar em va agradar molt! de fet es que a mi m' agrada la novela hitòrica. Em posso de seguidora teva espero no et molesti!

bajoqueta ha dit...

A mi tampoc me va entusiasmar gaire l'altre novela, però amb esta ho provarem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...