11 d’ag. 2009

"DIARI D'UNA NINFÓMANA" de Valérie Tasso

No dubto que la història d'aquest llibre pugui passar realment, però la manera com està contada no acaba de convèncer, almenys a mi. La persona que me'l va recomanar i deixar perquè el llegís en canvi me'n va fer molt bona propaganda.
El llibre està escrit seguint varies etapes de la vida d'una dona. A la primera és realment una nimfòmana a qui no li importa ni com, ni quan, ni on, ni amb qui. A la segona part s'enamora i passa a ser una dona maltractada psicològicament. Pel meu parer hi passa tant ràpidament que és el que ho fa tant estrany, sembla que siguin les històries de dues persones totalment diferents, crec que hi hauria d'haver una mica més de procés entre una dona que es menja el mon i una dona que es queda sense autoestima.
I finalment, després de passar per una etapa de prostitució, es torna a enamorar i quan esperes a veure què passa ara... S'acaba amb pressa i et deixa una mica... "Ah, ja està?"
És un llibre que han portat al cinema, i pot ser que en pel·lícula queda més lligada tota la història.
Bé, com en la secció eròtica no ho acabo d'encertar del tot, i ara ja hem passat el Juliol (ni dona ni cargol), us agrairia em féssiu les vostres propostes sobre llibres eròtics...


5 comentaris:

bajoqueta ha dit...

A mi és que esta dona ja no me cau gaire bé :)
A la vida tot no és erotisme ni pornografia ni d'altres coses que va pregonant por ahi. Si realment fes tot el que conta a les entrevistes, ho hagués sabut contar millor en un llibre. Suposo que ni tan sols l'ha escrit, i que algú li ha escrit en nom seu. Vaig vore anunciar la peli i ja no em va cridar gens l'atenció. Només per l'actriu que és de les meues terres.
No he llegit gaire novela eròtica, però per mi la meua referència, ja que és de les primeres que vaig llegir va ser "Maria Jaén". Te la recomano molt.
He llegit també "Els quaderns d'en Marc" que són anònims, però diuen que el seu autor es Manuel de Pedrolo. Jo això si que no ho sé :)

jomateixa ha dit...

jo també vaig veure una entrevista que li van fer i no em va agradar. gràcies per les recomanacions.

òscar ha dit...

en vaig tenir prou amb la peli que no em va agradar gens. de "las edades de lulú" ni llibre ni peli em van fer gota el pes.

ara estic acabant "firmin" que massa eròtic no és però, al menys, :) m'agrada.

L'Escrividor ha dit...

Sóc seguidor habitual d'aquest bloc i penso que val molt la pena. Per això m'he permès fer-ne un públic reconeixement:

http://escrividor.blogspot.com/2009/08/benvingut-premi-symbelmine.html

Bona feina i fins aviat

Agnès Setrill. ha dit...

Amí aquest, el vaig trobar insípid, amb un argument molt pobre. I em fa pensar que una persona així, si tingués una vida més interessant, deixaria de ser ninfómana, perquè passaria a ser un tema secundari.

I ara no us puc recomanar un llibre que amés d'eròtic, era divertit perquè no recordo bé el titol ni l'autor, però era alguna cosa de "Casanova" . Les històries d'un noi, que era molt atractiu, i no se'n escapa de què en totes les situacions, acabi tenint sexe amb sense voler-lo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...