14 de jul. 2009

LA REINA AL PALAU DE LES CORRENTS D'AIRE de Stieg Larsson


Bé ho havia de fer i ho he fet. Quedava lleig que havent llegit els dos primers em quedés pendent el tercer... Per mi, el millor és el segon.
D
'aquest llibre diré que fins passades les 350 primeres pàgines (que no son poques) se'm va fer una mica espès, i vaig tenir que obligar-me a continuar, a l'espera de que la Salander entrés en acció, i així i tot fins passades les 500 pàgines no hi ha massa "marxa".

L
a meva modesta opinió és que els llibres són bons gràcies a la Lisbeth Salander i quan ella no està en escena es fan una mica llargs. Crec que va ser una exageració obrir les botigues una hora abans perquè la gent pogués comprar el llibre de passada cap a la feina, o encomanar-lo amb antelació, com si no n'hi hagués per a tothom...



5 comentaris:

Mireia ha dit...

ja se sap quan una cosa ven, s'exagera. Però deixant de banda el rebombori medi`tic , crec que són uns llibres prou bons

Jordi ha dit...

Ostres, ara em deixes desinflat!! El segon el vaig trobar millor que el primer i el tercer estic esperant que l'acabi de llegir la meva parella.

La Salander és el motor de la història, tens tota la raó!

captaire ha dit...

Estic apunt d'acabar el primer i m'ha passat el mateix. Fins a la pàgina 350-400 no hi ha marxa. Però en general està prou bé. Com que tothom diu que el segon està millor, ja l'aniré a comprar.

bajoqueta ha dit...

L'autor volia explicar moltes coses que no s'havien explicat als altres, i clar llavors no era tant d'acció. Jo crec que amb un llibre una mica més curt ja hauríem fet :)

I això de crear este rebombori per aconseguir l'últim exemplar, pur marketing. Aquí a Tarragona no ho van fer, o jo no ho vaig sentir, això d'obrir les botigues abans, i pots trobar exemplars a tot arreu.

L'Escrividor ha dit...

Estic d'acord que el segon llibre és el millor de la trilogia. Aquest tercer està bé, però hi ha massa coses que calia deixar tancades i segurament i sobra una mica d'informació sobre els orígens de la trama. Però, tot i així, llegir els tres llibres val la pena.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...