29 de maig 2009

CINEMA: "ELS HOMES QUE NO ESTIMAVEN A LES DONES" de Stieg Larsson

Els homes que no estimaven a les dones. Ja la tenim aquí. L'anireu a veure...?
Com sóc una fan de la Lisbeth Salander (que per cert té un nom -no cognom- mol poètic per ser com és), crec que sí que m'agradarà veure-la. A més segueixo pensant que són llibres que s'hi escauen bé per fer-ne pel·lícules.


Si que ho descobrirà, però a la segona part...

7 comentaris:

Tonina ha dit...

Jo l'aniré a veure i ja esper la tercera entrega, el 18 de juny.
Com veus, una gran seguidora del desaparegut Larsson. Com és el món, no? Aquest gran escriptor mor abans de veure l'èxit de la seva obra.

Ma-Poc ha dit...

Segurament hi aniré! Els llibres em van agradar, a veure què tal l'adaptació tot i com bé dius, són llibres fàcilment adaptables al cinema

JUANAN URKIJO ha dit...

Estoy expectante como pocas veces, con una película. Como tú, también descubrí en Lisbeth Salander un personaje completísimo del que tomar buena nota. Creo que ha sido la conductora de las dos entregas que hemos podido leer de Larsson...
Aún y todo, te confieso que voy a mentalizarme para ir al cine con mi nivel de expectativas lo más bajo posible. Y es que será muy difícil igualar la lectura de los libros. Ya veremos...

Me gusta tu página, por cierto. Siento no poderte escribir en catalá porque, aunque lo entiendo bien y lo puedo hablar un poco, la ortografía es bien complicada y se me resiste... ¡de qué manera!

Un petonet!

Mireia ha dit...

Sí que l'aniré a veure però m'hagués agradat poder acabar la trilogia abans; per mantenir les imatges del personatge al cap. Un cop hagi vist la pel·lícula els h posaré lacara i la veu que vegi, i no la que havien tingut fins ara

Jordi ha dit...

Pel·lícula vista!! Li vaig trobar a faltar ritme i alguna que altre cosa que se salta del llibre i que canvia. Però bé, acceptable!

Un amic que venia amb nosaltres i no s'havia llegit el llibre, li va costar entendre algun tros.

jomateixa ha dit...

Crec que pels dies que falten per que surti el tercer llibre, jo també m'esperaré a llegir-los tots abans de veure als personatges.

_MeiA_ ha dit...

Si que la voldré veure, però la miraré quan m'hagi llegit els tres llibres, així no em podrà revelar res de nou que encara no hagi llegit.

Ara ja estic amb el segón, i és igual de fantàstic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...