17 de març 2009

JUGUEM-HI TOTS

AVUI SI, 100è joc literari del bloc d'en Jesús Mª Tibau. Felicitats per la constància i per l'enginy que ens ha enganxat durant tants jocs.

Més de 60 blocs col·laborem en aquesta celebració, els participants podreu obtenir punts per al sorteig mensual que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions, i qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres de Tibau dedicat.

TUMATEIX LLIBRES col·labora amb el següent fragment:
"El llampec cau tan a prop de la casa que encén amb la seva resplendor totes les finestres al mateix instant que el tro retruny dins l'edifici, isolat enmig d'un bosc, a tres quilòmetres del poble i a vint-i-set de l'autopista, a menys d'una hora de la ciutat si no hi ha un embús abans de creuar el Besòs."

És del llibre que estic llegint ara mateix i que comentaré molt aviat. L'heu d'endevinar i també l'autor. Us deixo com a pista del nom del llibre aquesta imatge, i per endevinar l'autor podeu mirar aquí

Com podeu veure aquest post no té comentaris, heu d'enviar la resposta a jesusimaite@gmail.com. Les instruccions del joc les trobareu aquí. Bona sort a tots i a veure si aconseguim fer un record de participació.

i la resposta es...: aquí

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...