15 de gen. 2009

"FELICITATS PETITES"

Avui "robaré" un dels espais del bloc de Jesús M. Tibau, per parlar-vos d'un d'aquests instants que ell comparteix sovint amb tots nosaltres.
Aquests Reis, un dels regals que van rebre les meves filles va ser una petita maleta amb alguns còmics i llibres infantils. Avui he entrat a la seva habitació mentre els estaven mirant i les he descobert olorant-los i comentant les olors de cada llibre. Mai els he dit que ho fessin i m'ha sorprès gratament que ja tinguin l'instint dels grans lectors.
Aquesta petita passió que va més enllà de llegir el llibre, aquest gust de sentir-lo a les mans, notar-ne les textures, olorar-lo... Si, ha estat una d'aquestes felicitats petites que ens alegren el dia.
(foto/accidental feta per ella mateixa)

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

si t'hi fixes, molts posts que es pengen en divesos blogs parlen, d'una manera o altra, de felicitats petites

bajoqueta ha dit...

Osti que entranyable. Jo també ho feia de menuda i ho continuo fent. Segur que tenen una bona mestra que estima la paraula escrita, i segur que lo dia demà continuaran estimant-la com tu.

Deric ha dit...

jo també ho faig això d'olorar els llibres.
I en quant al cost que em comentaves, aquí tenim una biblioteca fantàstica, si no, no podria

jomateixa ha dit...

Quina sort.Nosaltres depenem bastant del "bibliobus", que no està malament, però només be un cop al mes i hem de desplaçar-nos al poble del costat.
Ara han obert una biblio al poble, però encara hi ha molt pocs llibres...

Mireia ha dit...

Em sembla que ho fem tots! Ens agrada l'olor a llibre nou i el crec de les tapes al obrir-lo per primer cop. Però també l'olor del llibre vell, del paper que grogueja i que té un tacte especial...
Quina gran sensació!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...