8 de set. 2008

TEMPS D'OFERTES...

A principis d'any, al començament d'estiu, a la tornada al "cole"... ens bombardegen amb multitud de col·leccions d'objectes molt diversos, també cursos que la gent es proposa acabar però que molt poques vegades ho fa i ... LLIBRES.
Col·leccions de llibres que podem aconseguir a més bon preu, i tal com estan els preus dels llibres, qui no ha aprofitat mai aquestes oportunitats. N'hi ha de quasi tots els temes, i de preus molt variats, un llibre 2,95; dos llibres 7,99... Que després es segueixi la col·lecció ja és un altre tema.
Sou dels anometats compradors del primer llibre...?










6 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

si l'autor/a o la temàtica m'interessen, sí que aprofito aquestes ofertes, però mai les continuo

Eva ha dit...

Jo també ho faig així, si m´interessa el compro. Les col.leccions que he "aconseguit" acabar són de la Isabel Allende i de l´Stephen King (i no els tinc tots). La veritat és que sempre piquem, oi?

Jordi ha dit...

Estic amb el Jesús i l'Eva: si l'autor m'agrada, el preu sol ser molt bo, així que me n'aprofito!!

La col·lecció d'aquest any, però, la del Rosarios!! Impressionat!!

Anònim ha dit...

Hola, sóc poc propensa a aquestes col·leccions, em va més allò d'anar a lallibreria i passar-m'hi una estona. es perniciós per a la meva butxaca perquè sempre compro allò que havia anat a buscar i alguna coseta més que m'engresca (o que s'ha recomanat pels blogs que llegeixo).

jomateixa ha dit...

Jo vaig acabar-ne una: "crimen i misterio", de altres només em quedo la oferta i potser algun número més que també surt a millor preu. Però és una temptació (sempre que siguin d'algú interessant).

Jordi Gonzalez ha dit...

Jo em quedo amb la Biblioteca Bernat Mestre "Alea jacta est"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...