6 de jul. 2008

TUMATEIX


Quins llibres teniu pensat llegir aquest estiu? feu-me'n quatre cèntims...

10 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Doncs segur que n'acabaré llegint més que no pensava, perquè a l'estiu passo moltes estones amb els nens a piscines, platja... lluny de l'ordinador, vaja. :-)

Estic acabant el Postres de músic de Jesús M. Tibau, després d'haver llegit i fruit el seu darrer llibre, El vertigen del trapezista.

I ja he agafat un parell de llibres que tenia pendents de llegir al Bibliobús:

- Pandora al Congo, d'Albert Sánchez Piñol, el tauromàquic (Ed. La Campana, 2005. Col·lecció Tocs, 47. 592 pàgines)
- Les set aromes del món, d'Alfred Bosch, Premi Ramon Llull 2004, de narrativa (Ed. Planeta, Barcelona, 2004. 309 pàgines).

I acabo de llegir Moments estel·lars de la ciència, d'Isaac Asimov (Edicions de la Magrana, 1992, col·lecció «L'Esparver Ciència», 1. Cinquena edició, octubre de 1999. 181 pàgines). Traducció de Lluís Roura i Bahí.

M'agrada llegir. :-)

Jesús M. Tibau ha dit...

F a3 dies que he començat Un món sense fi, i amb aquest en tinc per a unes quantes setmanes. Després em llegiré el recull de poemes de Gerard Vergés L'arrel de l amandràgora, ja que el tractarem al Club de Lectura al setembre. I segur que en cauran algun més

Jordi ha dit...

"El conde de Montecristo", que fa molts dies/mesos que me l'havia de portar un amic i finalment ho ha fet. També m'agradaria llegir-me "Un món sense fi", pel gruix del llibre que no te'l pots endur a cap lloc a no sé que vulguis fer exercici de braços!! jejeje

jomateixa ha dit...

He vist varies pelis del Conde de Montecristo i me les empasso totes. És una de les meves històries preferides, però no m'he llegit mai el llibre. El poso en llista d'espera.

Jesús M. Tibau ha dit...

bonica foto

Jordi Gonzalez ha dit...

Tinc una magnífica llista que em salto cada vegada que entro a la biblioteca. No hi ha res que em faci més feliç que trobar una nova lectura o deixar-me portar per un impuls o per una recomanació d'última hora.

Jordi ha dit...

Quan me l'hagi llegit ja et comentaré què tal!! Aquest amic que m'ha deixat el llibre se l'ha llegit dues o tres vegades ja!

Biel Barnils Carrera ha dit...

Dons uns quants del gran Francesc Pujols.
Felicitats pel blog!

*Butterfly* ha dit...

doncs jo aquest estiu me n'he llegit forces però un molt interessant ha estat "un burka por amor"

Eloy ha dit...

Tinc molts pendents... però, entre d'altres, m'agradaria poder amb totes les novel·les de Chandler. Impossible de portar-lo, per llegir a casa...
També vull rebaixar la meva llista de pendents en espera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...