12 de jul. 2008

"EL CLUB ERÒTIC DELS DIMARTS" de Lisa Beth Kovetz

No he estat mai membre d'un club de lectura tot i que m'agradaria provar-ho, potser per això vaig agafar el llibre, potser també perquè me l'havien recomanat.
No hi busqueu "sexe a Nova York", són quatre dones, és un club d'escriptura eròtica, i el que es despulla més és la seva personalitat, els problemes i la por a un futur que es va atansant sense que elles tinguin el control que desitjaven de les seves vides.
SINOPSIS

"Quan l'Aimee es va adonar que estava embarassada, sabia que li calia alguna cosa per distreure's de la por creixent que aquell nadó que es desenvolupava dins seu li canviés la vida d'una manera tan radical que acabés tancant-se del tot en ella mateixa. L'Aimee volia companyia. Volia creativitat. Així doncs, va seleccionar acuradament les quaranta companyes de feina amb qui tenia més tracte i les va convidar, cada dimarts, a la sala de reunions per compartir tot dinant les seves reflexions literàries."
Quan les membres del club van començar a avorrir-se i a abandonar el vaixell abans que s'enfonsés del tot, l'Aimee va proposar fer un canvi, i el club es va convertir en un taller d'escriptura on llegirien els seus propis textos eròtics. Així i tot només van quedar quatre dones, que no eren especialment amigues...
Capítol rere capítol anirem coneixent a les protagonistes; les seves diferències socials; els seus somnis incomplets. Anem descobrint que hi ha darrera la fatxada de seguretat i èxit que les defineix i que en el fons són només unes dones per qui la vida no és tan satisfactòria com havien esperat, però la por al canvi, al fracàs o a la ignorància (segons cada dona), fa que no es decideixin a sortir-se del camí.
Amb els seus textos eròtics van mostrant les seves personalitats i els seus veritables desitjos, i amb enganxades, batalles i malentesos van creant quasi sense adonar-se'n una companyonia i amistat que farà que es complementin i s'ajudin a tenir el valor de millorar aquestes vides.
Un llibre que tot i el títol, no abusa de l'erotisme i que es centra en les protagonistes. Entretingut i fàcil de llegir.


5 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

A través de la iniciació a l'escriptura de relats eròtics acaba sortint el que realment són elles, les pors, les angoixes, les fantasies eròtiques... És un bon llibre per passar una bona estona, somriure i fins i tot riure amb algunes escenes!

Jordi Gonzalez ha dit...

Ummm!!! Interesant recomanació... Per cert, si proves un club de lectura possiblement t'enganxi ja que llegiràs llibres que mai haguessis triat i coneixeràs gent nova.

jomateixa ha dit...

n'estic segura Jordi, però hem provat de fer-ne un amb gent que conec i al final no s'atreveixen. Potser els fa por obrir-se massa als companys, com acaba passant al llibre...

Anònim ha dit...

Hola, sóc l'Ignasi Revés. Escolta, que al final no vindrem al teu poble a presentar el llibre, perquè ja se'n van despatxar bastants i creuen que no faríem calaix. De totes maneres, si vols vindre a la presentació del Soleràs, la fem el dijous 24 de juliol a les 22 hores.

Records,

Ignasi

jomateixa ha dit...

En principi la culpa de que no vinguis és meva, però ho he deixat com un DE MOMENT, ja que s'ha inaugurat una biblioteca nova i quan comencin els actes i tal intentaré tenir-te algun dia amb nosaltres.
Ja sabia el del 24, però estarem també fent la nostra Setmana a la Fresca, de tota manera compta amb mi per fer-ho saber.
estarem en contacte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...