13 de juny 2008

LES ROMÀNTIQUES.

En un missatge m'han fet adonar que no he parlat de cap novel·la romàntica, (be, potser alguna en te algun component però no és totalment romàntica) i em pregunta si en llegeixo.
He llegit Daniel Steel, que té un "stil" molt culebrot: amors plens de daltabaixos que sorprenentment ho vant superant tot i acaben quasi sempre bé. D'aquest estil n'he llegit també alguna de Rosamund Pilcher.
De Victoria Hold: romanticisme d'època amb viatges llargs i plens d'aventures i catàstrofes (com no!) que també, al final, acaben bé.
De Barbara Wood, aquesta potser és la que m'entra millor, serà que hi combina més secrets i misteris per resoldre i així no és tant monòtona com les romàntiques pures.
La veritat és que prefereixo altres novel·les. I encara que siguin històriques, de misteri... o d'altres temes moltes d'elles també toquen, potser en segon terme o potser no, el romanticisme, però no se'm fan tan previsibles com les romàntiques pures i com que no crec que en parli massa sovint, m'hi he esplaiat una mica amb la decoració.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...