"VIU COM SI HAGUESSIS DE MORIR DEMÀ, APRÈN COM SI HAGUESSIS DE VIURE PER SEMPRE" Gandhi.

13 de juny 2008

LES ROMÀNTIQUES.

En un missatge m'han fet adonar que no he parlat de cap novel·la romàntica, (be, potser alguna en te algun component però no és totalment romàntica) i em pregunta si en llegeixo.
He llegit Daniel Steel, que té un "stil" molt culebrot: amors plens de daltabaixos que sorprenentment ho vant superant tot i acaben quasi sempre bé. D'aquest estil n'he llegit també alguna de Rosamund Pilcher.
De Victoria Hold: romanticisme d'època amb viatges llargs i plens d'aventures i catàstrofes (com no!) que també, al final, acaben bé.
De Barbara Wood, aquesta potser és la que m'entra millor, serà que hi combina més secrets i misteris per resoldre i així no és tant monòtona com les romàntiques pures.
La veritat és que prefereixo altres novel·les. I encara que siguin històriques, de misteri... o d'altres temes moltes d'elles també toquen, potser en segon terme o potser no, el romanticisme, però no se'm fan tan previsibles com les romàntiques pures i com que no crec que en parli massa sovint, m'hi he esplaiat una mica amb la decoració.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...