2 de nov. 2007

"UN NADAL DIFERENT" de John Crisham.

Un Nadal diferent és un llibre diferent dels que acostuma a escriure en Crisham, no tracta de cap tema legal, ni d'advocats, ni de trampes, és una comèdia amb molta ironia.
Luther Krank, cansat del consumisme del Nadal i amb l'agreujant de tenir que passar aquest any sense la seva filla, decideix no celebrar, ni adornar, ni invitar... se'n sortirà?
SINOPSIS
Nadal, tots ho tenim assumit, les compres innecessàries, els regals, les nadales, els calendaris, la loteria, l'arbre, la decoració, els menjars, els invitats... En Luther Krank, un comptable, encara té el record de la despesa del Nadal passat, a més aquest any la seva filla no podrà estar amb ells; així doncs es proposa canviar la rutina de cada any, vol que les coses siguin diferents i convenç a la seva dona per anar a un creuer pel Carib.
Com és natural els veïns i amics rebutgen aquest projecte i intentaran fer-los desistir i el llibre es converteix en un estira i afluixa entre els veïns, la seva voluntat i el destí.
Es una novel·la divertida i irònica, diferent del que acostuma a escriure l'autor, on al final les circumstàncies fan que tot surti malament i acabin de manera molt diferent a com ho havien planificat.

1 comentari:

Jordi Gonzalez ha dit...

Grisham sense advocats, m'ho apunto. M'agrada llegir aquest home per desestresar-me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...