12 de nov. 2007

"ELS ARXIUS DE SALEM" de Robin Cook.

Una novel·la d'intriga, que aconseguirà posar-te la pell de gallina.
La protagonista és una descendent d'una de les dones mortes a Salem acusades de bruixeria. La novel·la no té res a veure amb la bruixeria, és més qüestió científica. Molt recomanable però no la llegeixis de nit... sol...
SINOPSIS
Unes dones van ser acusades de bruixeria i mortes el Juliol de 1692 a Salem, Boston. Tres-cents anys després, Kim Stewart, una descendent d'una d'aquestes dones vol retornar a la casa familiar.
Ella, infermera, i el seu company, un bioquímic, troben un fong que posseeix una substancia desconeguda fins al moment. Edward, el company de la Kim està fent una investigació sobre la química del cervell, així doncs inclou el nou descobriment en les seves investigacions, però l'afany de saber el farà traspassar els límits permesos provocant incidents greus i perillosos, sense que ni ell mateix se'n adoni.
Per altra part la Kim troba també uns documents sobre la execució de la seva avantpassada i s'endinsa en la seva pròpia investigació, sense sospitar del perill que l'envolta.
L'autor, que és un especialista en novel·les d'intriga clínica ha combinat perfectament els avanços mèdics amb la història.

1 comentari:

syl ha dit...

Espera torn a la meva biblioteca particular... a veure si li trobo un forat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...