19 d’oct. 2007

"SET DIES PER A UNA ETERNITAT" de Marc Levy.

Una batalla més del be i el mal per fer-se amb el poder de la terra, aquest cop molt especial una aposta. Deu i el diable fan una aposta i trien dos representants a la terra per a dur-la a terme Zofia i Lucas. En set dies el futur del pròxim mil·leni quedarà establert.
És un llibre fet amb ironia i bon humor.
SINOPSIS
El be i el mal amb els seus respectius representants, estan lliurant batalles constantment, en aquesta ocasió ho fan d'una manera menys violent que en altres i més adaptat als temps actuals: una aposta. Cada bàndol elegirà a un representant en la terra. El be tria a Zofia, que a més de treballar, dedica el seu temps lliure als més necessitats. El mal a Lucas, egoista i sense escrúpols, al que li agrada provocar dolor i desconcert allà on va.
La aposta durarà set dies, al final d'aquests, el que guanyi serà el que governarà la terra durant el pròxim mil·leni. El llibre va narrant dia a dia i en l'evolució cada un lluitarà amb les seves armes per aconseguir el seu propòsit, però la intervenció del destí ens fa pensar que potser el be i el mal estàn fets per anar agafats de la ma...
És un llibre escrit amb ironía i bon humor, recomanable per passar una bona estona.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

He descobert el teu bloc i l'he afegit a la llista d'enlla´ços de Blocs literaris del meu bloc literari Tens un racó dalt del món. Et convido a fer el mateix per a agermanar-nos i a participar dels jocs literaris que proposo cada dimecres.
ens anirem veient.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...