11 d’oct. 2007

"LA BIBLIA DE FANG" de Julia Navarro.

Molt recomanable. Un batibull de personatges, com en molts dels seus llibres, però quan t'endinses en ell llibre t'absorbeix totalment.
Una arqueòloga presenta al mon unes tablilles que suposadament pertanyen a la Bíblia original, dictada per Abraham a un dels seus deixebles...
SINOPSIS
L'aparició de Clara Tannemberg (sobretot del cognom Tannemberg) en un congrés, explicant el descobriment d'unes tablilles, suposadament pertanyents a la Bíblia original dictada per Abraham a un deixeble seu, provoca el cúmul de circumstàncies que formen aquesta fantàstica història.
En el llibre s'alternen diferents èpoques: Abraham i la creació de la Bíblia, el període nazi i el camp de Mauthausen, i l'actualitat. És un llibre que juga amb les èpoques, els llocs i sobre tot amb una gran quantitat de personatges i històries (com en molts dels seus llibres) que en principi costa de seguir però que no pots deixar de llegir. Et crea una necessitat de arribar al final per descobrir qui són un grup d'amics d'edat avançada, adinerats i de diferents països, que en principi semblen respectables i excel·lents persones però que contracten una agencia d'assassins. Mentre per altra banda uns altres ancians empresaris de gran poder polític i amb interessos en una futura guerra, estan també intentant aconseguir la desaparició dels Tannemberg.
En mig d'aquest cercle de personatges s'hi troba la Clara, que fins ara havia viscut en un mon protegit on no li havia mancat res gràcies al seu avi i que ara juntament amb el seu equip d'arqueòlegs i periodistes es va trobant amb la realitat que havia estat defugint durant tota la seva vida.
La novel·la es apassionant, i quan aconsegueixes descobrir qui es qui i et sembla que ja has llegit el final, l'autora ens té preparat un últim descobriment per acabar de sorprendre't...

2 comentaris:

Jordi Gonzalez ha dit...

un llibre nascut per ser un best-seller. De fet l'autora té venuts els drets a una gran major nordamericana per fer la pel·lícula. Jo el vaig llegir i el vaig trobar que era un bon entreteniment per l'estiu, res més.
Em vaig quedar molt sorprés quan temps més tard el vaig veure aparèixer en un llibre recopilatori que es titulava quelcom així com "1000 llibres que s'han de llegir abans de morir"

Anònim ha dit...

La Dolors va dir...
Vaig llegir aquest llibre l’estiu passat.
Em va costar una mica de seguir al començament, per la quantitat de personatges i situacions. Però això mateix era el que em mantenia l’atenció i em feia desitjar que no s’acabés.
Molt interessant i sorprenent , sobretot fent lligar els diversos elements.
Tensió de la bona fins el final

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...